zondag 1 januari 2012

Eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, en...we zoeken een nieuw lid voor ons Design Team

Om te beginnen wens ik iedereen 


Ik hoop dat het voor iedereen een jaar vol liefde en geluk mag worden en dat we allemaal nog weer heel veel mooie creaties zullen maken!


Als we het toch over creaties hebben...hieronder kun je de inzendingen zien voor de wedstrijd van December met als thema "Tag"


Detje Krikke - van der Laan

Isabelle Kellner

Joyce Martens

De inzendingen die we hebben ontvangen zijn heel erg mooi, alleen zijn het er maar 3 zoals jullie kunnen zien...ik kan er niets aan doen maar ik was toch een tikkeltje teleurgesteld dat deze wedstrijd blijkbaar niet zo leuk was..ach dan de komende wedstrijd maar extra leuk maken toch?!

De winnaar van de December Wedstrijd is Joyce Martens, zij krijgt onderstaande prijs toegestuurd. Omdat er maar 3 mensen hebben meegedaan krijgen de andere 2 dames ook een klein presentje toegestuurd!!


De opdracht voor de wedstrijd van Januari is een kaart maken aan de hand van onderstaande sketch


De afmetingen mag je zelf bepalen, alleen de basiskaart moet 13.5 x 13.5 cm zijn, de rest bepaal je zelf...als het maar allemaal zo "ligt" als het staat aangegeven op de sketch hierboven. Ook het soort kaart bepaal je zelf, dus gebruik je creatieve fantasie en maak er weer iets moois van

Natuurlijk hoort er bij een wedstrijd ook een prijs, en deze keer kun je het volgende winnen
De waardebon is 6 maanden geldig en vrij te besteden in de webshop! 

Uiteraard hoop ik dat er deze keer veel mensen zullen meedoen aan de wedstrijd, want hoe meer inzendingen hoe leuker/spannender het wordt natuurlijk

Je kunt een foto van je werkje mailen naar: info@luzifi.com, dit kun je doen t/m 31 Januari


**UITBREIDING DESIGN TEAM**

Op dit moment hebben we helaas nog maar 1 persoon die kaartjes/voorbeelden voor ons maakt, daar zouden we heel graag nog iemand bij willen hebben. Als DT lid krijg je van ons regelmatig een pakketje toegestuurd met spulletjes, dit kan papier zijn, decoratie, stempelafdrukje, etc. Deze spulletjes mag je uiteraard houden want je gaat ze immers gebruiken voor onze "opdrachtjes"


Lijkt het jou leuk om regelmatig voor ons een "opdrachtje" te maken, stuur dan een foto van wat jij je mooiste creatie vindt naar : info@luzifi.com, schrijf er een korte motiviatie bij waarom jij graag lid van het Design Team wil worden. 


Je kunt dit doen t/m 8 Januari
Lieve groetjes,
KimKim Vannieuwenhuyze Create your badge