dinsdag 5 juli 2011

Nieuwe artikelen

Er is vandaag weer een doos vol met mooie spullen geleverd, en ik kan er niets aan doen maar ik word zo hebberig van al die mooie spulletjes!

Sommige artikelen zijn al uitgelicht in een bericht hier op het blog eind Juni, zoals de Forever Friends kerst-collectie. Deze collectie is vandaag geleverd en de spullen zijn echt zo leuk. Ik ga straks meteen aan de slag om "voorbeeld kaarten" te maken. Zodra de creaties klaar zijn zullen er foto's geplaatst worden hier op het blog!

Naast de Forever Friends collectie zijn er nog leuke spulletjes geleverd, een groot deel daarvan is ook op kerst gericht. Zo hebben we enkele artikelen uit de Cranberry & Apple collectie van PapermaniaWe hebben van deze collectie een leuk paper pad, buttons en ribbon bows

Wat we verder nog nieuw hebben zijn hele mooie linten van Anita's, de linten zijn 3m lang en oh zo leuk voor je kerstkaarten, de linten zijn te koop in 6 verschillende kleurenNiet alleen Forever Friends en Fizzy Moon hebben een kerst collectie op de markt gebracht maar zoals hierboven al te lezen is ook Papermania. Naast de Cranberry & Apple collectie hebben ze ook een collectie uitgebracht die Noel heet. Deze collectie bevat o.a. een paper pad, ribbons, stempels, die cuts en zelfs een complete set om je eigen Advent Kalender te maken!Naast alle kerstspullen zijn er ook dies geleverd van X-cut, deze dies zijn vergelijkbaar met Nestabilities alleen goedkoper EN ze worden geleverd met een gratis magneetmatje!!

Alle dies van X-cut zijn net zoals de rest van bovenstaande artikelen te vinden in de webshop onder het kopje: "Nieuw Binnengekomen 5 Juli"


**NIEUWE PRE-ORDER**

Naast nieuwe artikelen is er ook een leuke nieuwe pre-order beschikbaar in de webshop. Deze pre-order is voor de Sizzix Original Dies, en ze zijn echt prachtig!! De dies moeten wel echt besteld worden, wij bestellen geen "voorraad" bij de leverancier. De dies kunnen besteld worden t/m Zondag 10 Juli 20.00 uur, dan sluit de pre-order. We vragen een aanbetaling van 50% bij het plaatsen van de order, de resterende 50% hoef je pas te betalen als we de mallen kunnen leveren.

Hieronder kun je een aantal van de prachtige Sizzix Dies zien, de rest kun je vinden in de webshop onder het kopje "VERWACHT"

        


         2 opmerkingen:

  1. Dat hebberige heb ik nou ook. Soms wil ik alles wat je in je blogberichten of nieuwsbrieven zet wel kopen. Jammer dat de bankrekening dan niet toereikend is hè. Maar je hebt absoluut weer leuke dingen uitgezocht kim!
    Lieve groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pfff wat een leuke spulletjes weer, kom snel weer ns langs....

    BeantwoordenVerwijderen