zondag 3 juli 2011

Nieuwe creaties en een leuk nieuwtje

Afgelopen dagen had ik eindelijk ook weer eens tijd om zelf wat te freubelen, in die tijd heb ik twee kaartjes kunnen maken!


Een kaartje is wat drukker en voor mijn gevoel toch vooral "geschikt" om aan een vrouw te geven, het tweede kaartje is een "mannen kaart". Ik vind het persoonlijk altijd wat lastiger om een "mannen kaart" te maken. 


Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden!
Naast twee nieuwe creaties van mezelf wil ik jullie ook dit prachtige doosje van Jenny niet onthouden!!Dit prachtige doosje heeft ze gemaakt met de "Me to You" collectie!!


Zoals de titel van dit bericht al verraad heb ik een erg leuk nieuwtje voor jullie. Magnolia komt binnenkort met een nieuwe collectie!


Dit is tot nu toe de enige afbeelding die er beschikbaar is van de nieuwe collectie. Zodra alle afbeeldingen beschikbaar zijn wordt de collectie in onze webshop geplaatst en kunnen er pre-orders worden gedaan! 

De nieuwe collectie bestaat uit nieuwe stempels, doohickeys en papier. Net zoals de vorige keer krijg je er van ons een leuk extraatje gratis bij als je een pre-order plaatst. 

Vertel dus aan iedereen die van Magnolia houdt dat ze binnenkort de nieuwe collectie kunnen pre-orderen in onze webshop, en dat tegen de leukste prijs + een leuk extraatje

1 opmerking:

  1. Schattige kaartjes heb je gemaakt!
    Leuk zo'n vrouwen- en een mannenkaart!
    Groetjes, Jen.

    BeantwoordenVerwijderen