zondag 7 augustus 2011

Prachtige nieuwe creaties van het DT

Door alle drukte heeft het veel te lang geduurd voordat deze prachtige creaties van onze 2 DT-dames op het blog zijn gekomen, mijn excuses daarvoor aan de 2 dames!


Ze besteden veel tijd aan het maken van deze prachtige creaties en in het vervolg zullen de creaties uiterlijk 1 dag na aanlevering geplaatst worden!


creaties + werkbeschrijvingen van Lotte


Bij deze twee kaarten is gebruik gemaakt van scrappapier van My Mind’s Eye – Life of the Party. Ik vond het perfect papier om leuke cupcake kaarten mee te maken. Het scrappapier heb ik rondom geprikt en met de hand geborduurd. In het midden van de kaart heb ik een leuk lint gedaan met daarop een strik op de ene kaart en op de andere een Prima Marketing Flower – Louisa May Bubblegum.  Op de roze kaart is gebruik gemaakt van de Nestabilities Labels Four. De kaarten zijn afgewerkt met strass- en parelsteentjes.


Het My Mind’s Eye – Out of the Blue scrappapier vond ik geweldig mooi papier voor een leuke jongenskaart. Daarbij heb ik een stempeltje gebruikt van Buzzcraft welke ik heb ingekleurd met de Derwent Coloursoft potloden en reukloze terpentine. Vervolgens heb ik de kaart afgewerkt met 2 bloemetjes, knoopjes en een leuke tekststempel. Over hoe je deze kaart in elkaar vouwt staat een leuke tutorial op mijn blog: www.crazycardmaking.blogspot.com


In deze kaart is gebruik gemaakt van het scrappapier van Basic Grey – Out of Print. Toen ik dit papier zag kwam bij mij meteen het beeld van een engel in mijn hoofd. De randjes zijn gemaakt met de Martha Stewart pons: Arch Lattice. De tekststempel is van Nicole Verkooijen Design, uitgestanst met de Nestabilities Circle en Scalloped circle. De embellishment is van dezelfde lijn als het scrappapier, Out of Print van Basic Grey. Als laatste heb ik de kaart afgewerkt met een leuke strik van kant van American Crafts Ribbon Lace – Vanilla/ chestnut. 


Het papier van My Mind’s Eye – Happy go Lucky leent zich uitstekend voor een leuke meisjes kaart. Eén waar je heerlijk in los kunt met versieringen en kleuren. Ik vond dan ook de stempels van CC Design perfect bij het papier passen. Ik heb ze ingekleurd met de Derwent Coloursoft potloden. De tekststempel is van Nicole Verkooijen Design en uitgestanst met de Nestabilities Circle en Scalloped Circle. De vlinders zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart en versierd met plakparels. De strik is gemaakt van kant van American Crafts Ribbon Lace – Vanilla/ Blush. De zijkanten heb ik versierd met bloemetjes en een swirl van Marianne Design. creaties van Jenny


Het papier dat is gebruikt voor deze kaart is afkomstig van het paper pad "Odds & Ends" van Cosmo Cricket. De kaart is versierd met Mulberry roosjes, zelfgemaakte bloemetjes en geponste takjes. Het lint is American Crafts Ribbon Lace Vanilla/Chestnut


Dit leuke boekje is gemaakt met papier van het Paper Pad "Happy go Luckey" My Mind's Eye. De bloem op de voorkant is een Magnolia Rose en de bladeren zijn gemaakt met een stans. De bloem, de swirl en de cirkels in het boekje zijn allemaal gemaakt met snijmallen. 

Het boekje is gemaakt ter ere van 2 zeehondjes die zijn geadopteerd door de school waar Jenny werkt!


Dit canvas werkje is gemaakt met papier van het paper pad "Out of Print" van Basic Grey, de bloemen zijn van o.a. Prima Marketing, Petaloo en de kleine swirls zijn weer gemaakt met een snijmal.


Dit werkje met tags heeft Jenny onlangs gemaakt voor haar man ter ere van hun 19e trouwdag. Omdat ze niet wist wat ze voor hem zou kopen heeft ze dit prachtige werkje gemaakt met 3 tags, op iedere tag kon haar man dan 1 wens schrijven Het papier komt weer uit het Paper Pad "Odds & Ends" van Cosmo Cricket


Lieve dames van het Design Team, jullie zijn heel erg bedankt voor het maken van deze prachtige creaties. En zoals al eerder vermeldt in dit bericht zullen toekomstige creaties maximaal 1 dag na aanlevering geplaatst worden!!

Lieve groetjes,
Kim


5 opmerkingen:

  1. super creaties ! prachtig gedaan door Lotte en Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel voor het plaatsen van onze creaties Kim. We hebben ze weer met veel plezier gemaakt.

    Dank jullie wel voor de leuke reacties Elise en Joyce.

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen