maandag 28 november 2011

Lekker shoppen met korting en nog wat leuke nieuwe dingetjes

Zo het heeft weer even geduurd voordat ik tijd had om een bericht te plaatsen! Druk met de webshop, studeren, gezinnetje en in mijn spaarzame vrije tijd probeer ik natuurlijk ook nog af en toe zelf wat te freubelen!


Nu is dat de afgelopen dagen redelijk goed gelukt, en de resultaten wilde ik dan ook graag even aan jullie laten zien


Deze kaart heb ik gemaakt voor een vriend die morgen jarig is. Het papier is van My Mind's Eye Lost & Found 2 "Sunshine", het paper pad hiervan verkopen we in de webshop, de stempel is van Wild Rose Studio en ingekleurd met Derwent potloden. De tekststempel van Lilly of the Valley



Uiteraard ben ook ik bezig met kerstkaarten en deze is een daarvan. Het papier is van Little Yellow Bicycle "Winter Twig", hiervan verkopen we verschillende paper pads in de webshop! De stempel is van SugarNellie en is hier te koop. De stempelafdruk is ingekleurd met Derwent potloden. De takjes achter de stempel zijn van een Magnolia Doohickey en de sneeuwster is van Marianne Design. Helaas kun je op de afbeelding niet zien dat de sneeuwster en de takjes helemaal bewerkt zijn met witte glitter


Deze kerstkaart is gemaakt met papier van Echo Park Paper "Holly Jolly", het paper pad hiervan verkopen we in de webshop. De stempelafdruk is weer de sneeuwman van Sugarnellie, deze keer echter ingekleurd met de Spectrum Noir Markers.


Ik vind mijn kaartjes best wel leuk, maar toch vind ik die van anderen net altijd nog wat leuker! 


**Shoppen met 10% korting in onze webshop**

Van 28 November t/m 30 November kun je in onze webshop kopen met 10% korting. Deze actie duurt slechts 2 dagen omdat we vanaf 1 December iets heel erg leuks gaan doen in onze webshop. Als je wil op de hoogte wil blijven van dit leuks kun je je in onze webshop aanmelden op de nieuwsbrief!


**Lili of the Valley**

Persoonlijk ben ik dol op de stempels van Lily of the Valley. En nu hebben ze ook nog een hele leuke actie, t/m 30 November 16.00 uur (Nederlandse tijd) krijg je 10% korting op je bestelling EN betaal je geen verzendkosten. 

Klik hier om naar de webshop van Lili of the Valley te gaan


**Memory Box Dies**

Waarschijnlijk kennen jullie ze wel, de prachtige mallen van Memory Box! Omdat de vraag naar deze mallen heel groot is hebben we besloten om nieuwe mallen in te kopen. We hopen ze snel te mogen ontvangen. Meldt je aan voor de nieuwsbrief (als je dat nog niet hebt gedaan) zodat je weet wanneer de mallen te bestellen zijn in de pre-order!!


**Spectrum Noir Markers**

We hopen binnenkort de Spectrum Noir markers binnen te krijgen, dit zijn net zoals Copic en Letraset, markers op alcoholbasis. De markers zijn heel makkelijk in gebruik en zorgen voor prachtige kleurencombinaties. De markers kosten 7,25 euro per 6, ze zijn dus een flink stuk goedkoper dan andere markers!! 

Wil je meer info over deze markers stuur dan een mail naar: info@luzifi.com, hierboven kun je op de laatste kerstkaart zien hoe het eruit ziet als je kleurt met de Spectrum Noir markers. 


**Blogcandy + Wedstrijd November**

Ik zie dat we nog maar 14 volgers hoeven voordat we de candy kunnen weggeven, jippie! Nu maar met zijn allen duimen dat we dit jaar nog de 100 volgers halen!

Ik plaats op Woensdag 30 November overdag alle ingezonden kaarten voor de wedstrijd van November ,om 18.00 uur 's avonds wordt dan in de nieuwsbrief van onze webshop bekend gemaakt wie de wedstrijd van November heeft gewonnen!







5 opmerkingen:

  1. hele mooie kaartje heb je gemaakt! echt tof. het brengt weer ideetjes bij. Je bent goed op dreef, great.
    het gaat je goed
    gr isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten heb je gemaakt!!
    De mallen van memory box zijn inderdaad ontzettend mooi!!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Kim, je bent lekker creatief bezig geweest afgelopen weekend. Het inkleuren met de spectrum noir stiften is erg mooi geworden. De bovenste kaart vind ik ook erg leuk geworden. Erg mooi papier ook kortom mooie kaarten en dan schrijf je : ik vind die bij anderen net iets leuker. Ha ha daar moest ik wel om lachen. Ik herken het wel en heb daar ook wel eens last van hoor.
    Ben benieuwd wat je in december in petto hebt in je webwinkel.

    Groet van Yvonnne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Kim, wat een juweeltjes zijn het geworden je hoeft echt niet zo laagdenkend over jezelf te zijn ze zijn erg mooi alles wat er op moet zitten zit er toch op?
    groetjes van Joke Mulder

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Kim merci voor alle leuke tips. Ik heb dan ook de kans gegrepen om bij lilly of the valley wat sentiment stempeltjes te kopen en nu super tof zonder verzendkosten en nog eens 10% eraf. merci voor de tip in ieder geval hoor. groetjes isabelle. tof dat je zo open bent!

    BeantwoordenVerwijderen