donderdag 26 mei 2011

Nieuwe artikelen en gemaakte kaarten

**Magnolia**

Ik ben razend enthousiast, en waarom ben ik zo enthousiast...omdat we Magnolia producten kunnen gaan verkopen in de webshop. Dat lijkt niet zo bijzonder, maar dat is het wel. Magnolia heeft namelijk nogal een lange wachtlijst, en het heeft 1,5 jaar geduurd voordat we "aan de beurt waren"

Uiteraard beginnen we met hun laatste collectie "Sweet Rainbow", helaas kunnen we niet alle artikelen van deze collectie verkopen. We mogen het wel, maar we kunnen de kosten niet dragen om de volledige collectie in te kopen, omdat we nog maar een kleine webshop zijn.

Bij de volgende collectie zullen we op tijd de artikelen in de webshop plaatsen zodat ze als pre-orders al gereserveerd kunnen worden door jullie, op die manier kunnen we wel alle artikelen uit een collectie aanbieden!

**Nieuwe Artikelen**

Vandaag is het Pion-Design papier binnengekomen en ook de First Edition Paper Pads + Dovecraft zijn eindelijk gearriveerd. De paper pads hebben we voor een leuke prijs kunnen inkopen dus die worden ook voor een leuke prijs verkocht in de webshop.


Dit zijn de mooie scrapvellen die we hebben van Pion-Design, we starten de collectie klein en indien er genoeg vraag naar is zullen we de collectie uitbreiden!


Dit zijn de 4 mooie paper pads van First Edition, de pads bevatten 64 vellen met verschillende motieven, de helft is dubbelzijdig bedrukt de andere helft bewerkt met glitter!

Van Dovecraft zijn er 2 nieuwe paper pads binnengekomen, deze bevatten 72 vellen met verschillende motieven!Alle artikelen zijn uiteraard verkrijgbaar in de webshop!

**Kaartjes*

Ondanks de drukte van de webshop en het huishouden heb ik toch nog tijd gehad om 2 kaartjes te maken. 

**Kaartje 1**
De basisartikelen voor deze kaart zijn afkomstig uit de nieuwe Magnolia collectie. Het papier wat als ondergrond dient is "Ice Cream Plaid", het papier wat ik gebruikt heb in combinatie met de nestabilitie is "Pink Plaid Mini". 

De stempels zijn natuurlijk ook afkomstig uit de nieuwe collectie, het zijn de stempels "Rocking Tilda" en "Wishing You". Tilda is ingekleurd met de Aqua Markers!

De accesoires bestaan uit Mulberry roosjes, meeldraden, eyelet, hartbedeltje, en wat artikelen uit mijn prive-collectie!

Zowel de basisartikelen als Magnolia papier + stempels, mulberry roosjes, meeldraden, eyelets en bedeltjes zijn te koop in de webshop

**Kaartje 2**
Het tweede kaartje is in een meer vintage-stijl. 

Het ondergrond papier is van Pion-Design, het onderste vel is "Ocean of Roses" en het vel dat bewerkt is met een pons is het vel "Borders". 

De afbeelding is afkomstig van het Marianne Design Knipvel "Nostalgia Young Women". De twee roosjes zijn Mulberry roosjes, het lint, de stempel,het bedeltje en de twee koperen sterretjes zijn afkomstig uit mijn prive-collectie

Het papier van Pion-Design en het knipvel van Marianne Design zijn uiteraard verkrijgbaar in de webshop!

**Candy**

Ik ben druk bezig om een leuke candy samen te stellen. Om kans te maken op deze candy hoef je niet veel te doen, je hoeft alleen maar reacties te plaatsen op de berichten die op het blog staan. De winnaar wordt dan getrokken uit de personen die reacties hebben achtergelaten. 

Lieve groetjes,
Kim

4 opmerkingen:

 1. leuk ik doe mee hoor :)

  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. enne wat een beeldige kaartjes trouwens :)
  erg leuk

  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaartjes heb je gemaakt!
  Heerlijke hobby, he?
  Groet, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Kim,
  Nou poging nummer 131 met alle blogger problemen om een reactie achter te laten.

  Ik vind dat je erg leuke kaarten hebt gemaakt meis. En de nieuwe spulletjes die je tevoorschijn hebt getoverd zijn werkelijk super. Daar valt vast binnenkort weer iets van in mijn winkelmandje.

  Lieve groetjes
  Lotte

  BeantwoordenVerwijderen