woensdag 1 juni 2011

Dit wordt een leuke maand

Ik heb weer zin om dit stukje blog te schrijven want ik heb wat leuke dingetjes te vertellen.


Gisteren zijn de magnolia artikelen binnengekomen en ze zijn echt snoezig! Uiteraard ben ik heel blij dat de artikelen goed verkopen en omdat ze zo goed verkopen is de 2e bestelling naar Magnolia al de deur uit, laten we hopen dat deze spulletjes ook weer snel worden bezorgd.


Ik heb zelf het nieuwe Magnolia Ink magazine en heb daar zo een leuke dingen in zien staan. Iets wat ik wel heel erg leuk vind is het picknick mandje, alleen kan ik de mal niet vinden op het blog wat erbij staat vermeldt.


Mocht iemand van jullie deze mail wel hebben gevonden op het desbetreffende blog, zou je dan even de link willen doorgeven? 


Als het mooi weer is doen veel minder mensen knutselen omdat ze lekker van het zonnetje willen genieten..nou naar mijn mening kun je dat juist heel goed combineren. Zelf vind ik het heerlijk om met open deuren OF in de veranda te zitten werken OF lekker in de tuin onder het doek


Dit heerlijke weer nodigt uit voor een leuke actie EN een leuke wedstrijd!


Actie
Alle bestellingen die als brievenbus post verstuurd kunnen worden worden GRATIS verzonden!! Voor alle bestellingen die als pakketpost verstuurd worden hoef je maar 2,50 euro verzendkosten te betalen (vanaf 15 euro, onder de 15 euro zijn het de standaard verzendkosten voor pakketpost)


Deze actie geldt de hele maand juni!! De verzendkosten worden door ons van de factuur afgehaald, wacht dus even met betalen tot je van ons een e-mail hebt ontvangen met het juiste bedrag


Wedstrijd
We gaan vanaf nu iedere maand een leuke wedstrijd organiseren hier op het blog. Je kunt alleen maar aan deze wedstrijden meedoen als je bent aangemeld voor het blog. 


De wedstrijd van deze maand heeft als thema:


"verjaardagskaart voor een man"


Het is dus de bedoeling dat je een leuke verjaardagskaart maakt die aan een man gestuurd/gegeven kan worden. Ik heb dit thema bedacht omdat mijn man op Zondag 12 Juni a.s. jarig is!!


Als je mee wil doen met deze wedstrijd kun je tot Zaterdag 11 Juni a.s. een foto mailen van je gemaakte kaartje naar: info@luzifi.com. Alle inzendingen zullen op het blog geplaatst worden!


De winnaar wordt bekend gemaakt op Zondag 12 Juni, en uiteraard is mijn man het jurylid!!


De winnaar van de wedstrijd krijgt een waardebon t.w.v. 10 euro voor Luzifi webshop


Zo gaan we iedere maand een leuke nieuwe wedstrijd organiseren en iedere maand een andere actie houden! De wedstrijd van deze maand is een beetje op korte termijn, maar daarom hebben jullie voor de volgende wedstrijd wel een volle maand de tijd!


Heel veel lieve groetjes,


Kim4 opmerkingen:

 1. heeeeeey super leuke uitdaging, ik heb al een idee, en doe graag mee met de wedstrijd :)
  ik ga weer lekker aan de slag,
  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Ik ben net volger geworden van jullie blog. Heel veel succes met de nieuwe webwinkel! Het ziet er allemaal goed uit. Binnenkort zien jullie mijn bijdrage voor de uitdaging van deze maand.

  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim,
  Wat ziet de tuin er gezellig uit! Zo'n doek lijkt me ook geweldig, maar goed....
  Mijn lieve hybby heeft vorig zomer een buitenkeuken gebouwd voor zijn bbq-tje....
  Dat is ook heerlijk vertoeven!
  Je spullen zijn echt fantastisch! Ik heb al 2x bij je besteld, maar heb er nog geen seconde spijt van! Ga zo door!
  Lieve groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk he zo lekker in de tuin genieten !
  Liefs Joyce
  ps mijn mannenkaart heb ik naar he gemaild

  BeantwoordenVerwijderen