zondag 12 juni 2011

Winnaar van onze eerste wedstrijd, en...meteen een nieuwe wedstrijd!!

Mijn man was heel erg verrast door de leuke kaartjes die jullie voor zijn verjaardag hadden ingestuurd, hij wil jullie dan ook heel erg bedanken!


Mijn man was vandaag degene die de winnende kaart zou kiezen, dat vond hij niet makkelijk om te doen maar het is hem toch gelukt. 


De winnaar van deze wedstrijd is..... *tromgeroffel*.... Daatje Spruijt!!!


Dit is dus de winnende kaart! 

Daatje, als je even een e-mail stuurt naar info@luzifi.com dan kun je je prijs "ophalen"


Nieuwe Wedstrijd

We beginnen meteen met een nieuwe wedstrijd, over precies een maand ben ik namelijk zelf jarig...28 wordt ik alweer!!

Ook deze keer is het de bedoeling dat je een werkje maakt voor een verjaardag, maar dan voor die van mij. Bij deze wedstrijd gaat het erom welk "felicitatie" werkje het meest origineel/creatief/bijzonder is!! 

Jullie hebben nog ruim een maand om jullie creativiteit de vrije loop te laten!! Alle inzendingen dienen voor 11 Juli middernacht bij ons binnen te zijn. Je kunt een foto van je werkje sturen naar: info@luzifi.com

Alle inzendingen worden in dit bericht geplaatst, dit bericht blijft dus bovenaan staan, alle nieuwe berichten komen onder dit bericht te staan.

De winnaar van deze wedstrijd krijgt een prachtig cadeaupakket, wat er in dat pakket zit verklap ik uiteraard nog niet...maar het is absoluut de moeite waard!

Ik wens jullie veel succes en plezier bij het maken en ik ben ontzettend benieuwd naar alle prachtige creatieve werkjes!
      

6 opmerkingen:

 1. Hallo, via marktplaats, google en de webshop kwam ik op jullie blog terecht. Ik vind het leuk om jullie te volgen. Ga proberen een mooie verjaardagskaart te maken. Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Daantje, gave kaart !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan, Daatje! Van harte met de winnende kaart!
  Wat een gelukkie heb jij, zeg! Geniet ervan, he?
  Van DT-member Luzifi Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd Daantje..

  Zelf ga ik maar een nadenken wat ik voor de nieuwe wedstrijd ga maken...

  Lieve groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na een drukke week, eindelijk tijd om weer wat te internetten. En wat leuk..... had het niet verwacht!!!! Ben er heel erg blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via google kwam ik hier terecht en zag de challenge staan. Het is een hele leuke uitdaging waar ik graag aan mee wil doen. Ben ook meteen volger van je blog geworden.
  Alvast van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag.

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen