dinsdag 19 juli 2011

CHA Sneek Peeks: nieuwe collecties

In Amerika is momenteel de CHA bezig, dit is een hele grote beurs waar vooral Amerikaanse fabrikanten hun nieuwe collecties presenteren. 


We hebben afbeeldingen van prachtige nieuwe collecties die we kunnen verwachten, en het leuke is..we hebben bij onze leverancier ook al pre-orders geplaatst voor een groot deel van deze prachtige artikelen!


Hieronder kun je zien welke nieuwe collecties een deel van de bekende merken zullen uitbrengen


Authentique Paper



Prima Marketing





My Minds Eye






Bo Bunny








Glitz Design



We willen uiteraard heel graag weten wat jullie vinden van deze aankomende nieuwe collecties. We verloten daarom een pakketje met artikelen uit een of meerdere van deze nieuwe collecties, je kunt kans maken op dit pakketje door een reactie achter te laten over dit blog bericht






















7 opmerkingen:

  1. Wow, wat leuk om zo alvast een kijkje te nemen bij al het moois wat ons te wachten staat. Ik vind er een aantal echt uitspringen voor mij nl. Journey van authentique en van Bo Bunny de welcome home en garden girl.
    Groetjes Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig!! Kan niet anders zeggen, vooral dat van Prima Marketing. Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige spulletjes komen er weer aan. Ik zal alvast maar gaan sparen voor al dat moois!! Voor mij springt Authentique Paper en Prima Marketing er echt bovenuit.

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,
    die glitz en authentique papierlijn lijken me wel heel erg leuk... Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende smaken (gelukkig maar toch?). Maar om nu elke keer als er een nieuwe lijn papier uitkomt die ook gelijk maar te kopen, dat gaat bruin net te ver... Het zal wel bij eraan verlekkeren blijven vrees ik :-(
    Groetjes Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Kim en Bernard
    jeemie wat een mooie lijnen weer zeg. Vooral het vintage blue papier van Glitz springt er voor mij uit. Helemaal leuk allemaal weer.
    Lieve groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mij lijkt Authentique Paper en Prima Marketing beide een erg leuke lijn. Maar zoals al eerder gezegd door anderen...om nou ook meteen als een een nieuwe lijn uit is die ook gelijk te kopen, dan wordt het wel een erg dure hobby. Maar mooi papier is het wel!!

    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik was al enthousiast na de sneekpeeks over de Journey lijn van Authentique, maar na je you tube filmpje op de webshop ben ik hier in huis maar eens gaan roepen dat deze toch wel heel hoog op mijn verlanglijstje staat voor mijn verjaardag.
    Groeten Aartje
    P.s de filmpjes zijn erg leuk in de webshop, geeft altijd nog een beter beeld als een plaatje,

    BeantwoordenVerwijderen