dinsdag 23 augustus 2011

Nieuwe creaties en inzendingen voor de Augustus wedstrijd

Aanstaande Zaterdag gaan we voor een weekje op vakantie naar Zuid-Frankrijk, volgens de weerberichten is het daar nu momenteel 30 graden en heel zonnig, dus nu maar duimen dat het zo blijft!


Tussen de voorbereidingen voor de vakantie door heb ik nog enkele creaties gemaakt..en niet alleen ik, ons DT lid Jenny heeft ook nog een aantal zeer mooie creaties gemaakt!


Creaties gemaakt door Jenny
Deze leuke label heeft Jen gemaakt met restjes papier van het Basic Grey paper pad "out of print", zo zie je maar dat je ook kleine stukjes papier nog heel goed kunt gebruiken!

Dit prachtige canvas werkje heeft Jenny gemaakt met papier uit de Miss Nelly collectie van Kaisercraft. De decoratie bestaat uit zelfgemaakte bloemen, velours bloemen van Petaloo, een woody met daarop het woord "friendship" gestempeld en mooie zelfgemaakte parels met de parel pen. Op de achterkant is er wat kant gebruikt, diverse bloemetjes en knopen. De vlinder is gemaakt van een restje papier een stoffen vlindertje, een meeldraadje en een zelfklevend pareltje. De roze zelfklevende parels zijn afkomstig van een decoratieve swirl van kaisercraft

Creaties gemaakt door Kim
Ik heb nogal wat neefjes en die zijn natuurlijk ook allemaal een keertje jarig. Zo kwam ik op het idee om alvast een verjaardagskaartje te maken want een van hen is jarig in September. Het papier wat ik heb gebruikt komt van het paper pad "Off the Record" van Echo Park Paper,de ronde tekststempel is van Nicole Verkooijen en de bloemetjes zijn van Petaloo design. de stempel van Jack Sparrow is een digitale stempel van Pixie Dust die ik heb ingekleurd met Spectrum Noir stiften. Ik persoonlijk hou er niet zo van om kaarten die voor jongens zijn heel erg druk te maken, vandaar dat deze kaart zo basic is

Spectrum Noir stiften werken volgens precies dezelfde techniek als Copic Markers, alleen zijn ze EN veel makkelijker te gebruiken EN ze zijn echt heel heel heel heeeeeeeeel erg veel goedkoper! Mocht je interesse hebben in meer info over deze stiften, stuur dan even een mail naar: info@luzifi.com

Dit doosje met tag heb ik afgelopen weekend gemaakt voor mijn nichtje en haar vriend, ze hebben me heel erg gesteund in een moeilijke tijd en daar wilde ik hen voor bedanken! De foto is meteen gemaakt nadat het klaar was, dus de tafel ligt nog vol met knutselzooi...maar dat komt jullie vast niet onbekend voor
:-), 

De tag is van Inkessentials en die heb ik bewerkt met papier van Echo Paper genaamd "Spring", de vlinders op de tag heb ik gemaakt met Martha Stewart pons "Monarch Butterfly",de magnolia stempel is "Tilda with Peony", de stempel heb ik ingekleurd met de Derwent potloden. De roze bloem met parel is van Prima Marketing en de kleine hartswirl is gemaakt met een magnolia doohickey "heart swirl". De tekststempel is afkomstig van de stempels van Nicole Verkooijen, op deze stempel heb ik 2 pareltjes geplakt.

Het doosje heb ik gemaakt met een Bigz Die van Sizzix en bewerkt met papier van Echo Park Paper "Victoria Garden", de heart swirl en de bloemen aan de voorkant van het doosje zijn gemaakt met de doohickeys "heart swirl" en "vintage daisies"..

Alle artikelen die ik heb gebruikt voor het maken van dit presentje verkopen we in de webshop!


Wedstrijd Augustus

Hier zijn alvast de inzendingen voor de wedstrijd van Augustus te zien, de opdracht voor deze wedstrijd is het maken van een verpakking! Alle ingezonden afbeeldingen worden in dit bericht geplaatst en de winnaar wordt op Maandag 29 Augustus a.s. bekend gemaakt!

Roelie Lubbers - Nijboer

Joyce Martens

Mariska

Kim Joosten



















3 opmerkingen:

  1. Lieve Kim,
    Wat ziet alles er weer prachtig uit!
    Ik las, dat mijn pakje oderweg is! Hoera! Heerlijk vooruitzicht weer, want jullie spullen zijn echt supermooi! Leuke cadeauverpakingen heb je gemaakt!
    En ik wens jullie een heerlijke vakantie toe et veel zon, rust en liefde!
    Groetjes en liefs, DT-lid Jen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry voor de gekke spelfouten, maar ik heb problemen met mijn toetsenbord! Af en toe "pakt"
    het sommige letters niet!
    Jen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geniet van jullie vakantie ! Wat een mooie creaties zijn het allemaal. En gaaf dat je Jack Sparrow hebt gebruikt van Pixie Dust Studio !
    Liefs Joyce

    BeantwoordenVerwijderen